Medlemsmøde 2019

I 2019 inviterer vi til medlemsmøde den 19., 20. og 21. marts, i henholdsvis København, Odense og Aarhus, og vi ser frem til at byde mange af pensionskassens medlemmer velkomne.

Invitation er udsendt til alle medlemmer den 25. februar enten via e-Boks eller som almindelig post.

Temaet for dette års medlemsmøde er Fra Telegram til Twitter

Vi lever i en hverdag, hvor hastighed og forandring er grundvilkår. Et af de områder, som har undergået voldsomme forandringer, er måden, vi kommunikerer til hinanden på. For bare 30 år siden var det et helt naturligt valg at skrive et brev til et menneske, man ville give en besked. Familien delte telefonnummer, og skulle man telefonere, foregik det gennem en fastnetlinje. Det kunne tage dage at få fat på et menneske, som sad i en anden verdensdel, og at ringe til udlandet var en dyr affære. Nyheder kom med dagens avis eller på faste klokkeslæt i radio og tv.

I dag er vi online hele døgnet. Vi kan skype med mennesker, der sidder på den anden side af jorden, og i lommen ligger en telefon med mere computerkraft end de computere, der i 1969 var med til at få USA til at sætte den første mand på månen. Nyhedsstrømmen er uendelig og kommer til os dag og nat.

Museumsdirektør Jane Sandberg, ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation fortæl-ler om kommunikationens historie og viser eksempler fra museets samlinger, men også om, hvordan vi kan manøvrere i en verden, hvor alle vil os noget – hele tiden.

Udover årets tema vil der være en orientering fra de generalforsamlingsvalgte medlemmer af bestyrelsen og pensionskassens ledelse.

Tilmelding til medlemsmøde (og evt. tilmelding til bustransport) kan ske her på hjemmesiden til og med torsdag den 14. marts 2019.

Kontakt Medlemsservice på telefon 66 66 44 44 (tast 1), hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.